Muzikaal Levensverhaal

 

 In een muzikaal levensverhaal komen spreken en zingen bij elkaar.

Passende muziek verweven door een bijzonder levensverhaal dat door PUUR wordt verteld en gezongen.

Zo vieren we de liefde, het leven en herdenken we in dankbaarheid.

 

Voor wie en wanneer?

 

 

 

Jullie gaan trouwen of samen een geregistreerd partnerschap aan! Tijdens deze bijzondere ceremonie komen spreken en zingen samen in een persoonlijk levens-/liefdesverhaal. We vieren de bekrachtiging van de liefde met de mensen die dicht bij jullie staan en maken samen een prachtige herinnering. Met liedjes die passen in jullie levensverhaal, herinneren aan de eerste ontmoeting.. en die getuigen van jullie liefde voor elkaar.

Ook wanneer jullie je huwelijksjubileum willen vieren of de liefde voor elkaar opnieuw willen bevestigen, worden mooie herinneringen en passende (stukjes van) liedjes verweven in een bijzonder muzikaal liefdesverhaal.

Tijdens de ceremonie vertel ik met PUUR jullie persoonlijk verhaal, aangevuld met live gezongen muziek. Ik ben dus een zingende ceremoniespreker en soms ook BABS voor 1 dag..  

 

 

 

Je bent nabestaande van iemand die net is overleden. Je wilt graag dat bij het afscheid zijn/haar levensverhaal wordt opgeschreven, verteld en bezongen. Daarbij zoeken we samen naar passende liedjes die worden verweven door het levensverhaal/ In Memoriam. Tijdens het afscheid wordt door PUUR het levensverhaal verteld en live gezongen.

Wanneer je weet dat het leven gaat eindigen, kan een muzikaal levensverhaal bij leven een waardevol document zijn voor het moment èn de toekomst. Ik help met het schrijven van jouw/jullie verhaal en samen kiezen we passende liedjes. In overleg kiezen we het moment en de locatie waarop PUUR het verhaal vertelt en zingt en maken we samen een bijzondere herinnering voor later.


Je hebt al nagedacht over je naderende afscheid en wilt dit met je naasten mee voorbereiden. Ik help je met het schrijven van jouw verhaal en het zoeken naar passende liedjes. 

 

 

Je wilt als bedrijf, instelling of organisatie een jubileum van een werknemer vieren of je wilt met waardering afscheid van iemand nemen die de organisatie gaat verlaten. Hoe mooi is het om dat te doen met een persoonlijk verhaal met anekdotes en herinneringen van collega's. 


Of je wilt iemand verrassen met een bijzonder cadeau voor zijn/haar verjaardag of ander bijzonder moment.

 

Wanneer aan een persoonlijk levensverhaal of speech live muziek wordt toegevoegd,  spreken we van een Muzikaal Levensverhaal.
Tijdens het jubileum of afscheid spreek en zing ik de jubilaris, scheidend werknemer of jarige toe. Als daaraan behoefte bestaat schrijf ik een persoonlijk lied op een bekende melodie. 

 

 

 

 

Hoe ga ik te werk?

 

Ik kom op bezoek en we maken persoonlijk kennis. Als het van beide kanten goed voelt, gaan we verder in gesprek.

Ik luister uitgebreid naar je/jullie verhalen en wensen en stel daarbij vragen. Samen kiezen we hierbij liedjes die passen bij jouw of jullie levensverhaal. Ik maak een conceptversie levensverhaal, aangevuld met (stukjes van) liedjes en stuur je het concept per e-mail toe. Samen komen we zo tot een definitieve versie.

 

In overleg leggen we de datum en locatie vast, waarop het muzikaal levensverhaal door PUUR wordt verteld en gezongen

Ik vertel en zing jouw of jullie verhaal, met woorden en liedjes samen gekozen, die recht doen aan het bijzondere moment.

Zo scheppen we samen een blijvende herinnering. 

 

 

 

 

 

Tot slot, PUUR levert maatwerk. Ik ga graag met je in gesprek om je wensen te bespreken om zo een passende offerte te maken.