foto:Paul ten Broeke

 

 

Muziek is heel persoonlijk. Liedjes die herinneren aan bijzondere momenten in je leven, troostliedjes, liefdesliedjes, meezingliedjes… Er is veel te kiezen en nog meer te wensen..

Er is bewust gekozen liedjes niet in te delen in een categorie. PUUR wil graag op maat die muziek met je kiezen, passend bij de gelegenheid of ceremonie of misschien wel je gevoel, emotie, herinnering.. 

Het kan dus maar zo zijn dat juist bij een afscheid een liefdeslied herinnert aan de mooie tijden van weleer, of je bij jullie huwelijk of jubileum dierbaren wilt herdenken met een lied van troost..

Indien de tijd het toelaat doen wij ons best speciale verzoeken in te willigen en nog een nieuw liedje in te studeren. Bij het maken van plannen voor een huwelijksceremonie is er voldoende tijd samen te kiezen voor repertoire buiten de setlijst.

Verzorgen wij jouw/jullie muzikaal levensverhaal, dan kunnen ook stukjes van liedjes heel goed passen in een persoonlijk levensverhaal. Ik help je daar graag bij en ga graag met je in gesprek.

Puur Repertoire NL
PDF – 306,9 KB 520 downloads
Puur Repertoire EN
PDF – 1,1 MB 910 downloads