“PUUR” zingen...

 

 

Als zangeres word ik begeleid door gitaristen Marcel Lieskamp en Gert Jan Akkerman. Bij gelegenheid zing ik ook met muziekbanden. PUUR zingt live, akoestisch of versterkt bij bijzondere momenten in het leven.

 

Wanneer je iets te vieren hebt, dan kan ensemble PUUR met afgestemde livemuziek een persoonlijk tintje geven aan een bijzonder moment.

Een liedje zegt soms meer dan woorden.  

Voor wie en wanneer?

 

Als je de liefde voor elkaar wilt bezegelen in een huwelijksceremonie, geregistreerd partnerschap of huwelijksjubileum, raakt persoonlijk gekozen muziek de juiste snaar. Het geeft jullie belangrijke dag iets unieks en intiems. In overleg kiezen we passende liedjes. Afhankelijk van de locatie - van kerk, zaal, tot tuin  - zingen we akoestisch of versterkt.

Waar woorden soms te kort schieten, geeft live muziek een bijzondere toevoeging. Bij afscheid en herdenking is persoonlijk afgestemde muziek de warme jas die troost en bemoediging biedt.  Samen kiezen we uit ons repertoire geschikte liedjes, die het afscheid tot een bijzondere herinnering maken. 

Als je als werkgever/organisatie iemand in het zonnetje wil zetten, kan PUUR met live gezongen liedjes een jubileum of afscheid tot een bijzondere herinnering maken. 

Wanneer je iets te vieren hebt - een verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis - kan PUUR met een op maat samengesteld muziekmoment jouw/jullie dag tot iets bijzonders maken.

Hoe ga ik te werk?

 

Ik kom op bezoek en we maken persoonlijk kennis. Als het van beide kanten goed voelt, gaan we verder in gesprek. Ik luister uitgebreid naar je/jullie verhalen en wensen en stel daarbij vragen. Samen kiezen we hierbij liedjes uit ons repertoire, die passen bij het juiste moment en jouw of jullie verhaal bijzonder en persoonlijk maken. Is er een wens voor een speciaal lied dat niet op ons repertoire staat, dan doen we ons best dat nog in te studeren.

 

 


Tot slot, PUUR levert maatwerk. Ik ga graag met je in gesprek om je wensen te bespreken om zo een passende offerte te maken.